Dosering

Het Is Belangrijk Dat Je De Dosering Langzaam Opbouwt, Je Wilt Niet De Gehele Dag Een Euforisch Gevoel Hebben. Je Kan Pas Na Verloop Van Tijd Meerdere Keren Per Dag Inhaleren. Bij Inhalatie Is De Dosering Gemakkelijk En Snel Aan Te Passen. Is De Werking Onvoldoende? Dan Kan Je Na Een Minuut Of 5 Iets Meer Inhaleren. Is De Werking Voldoende Of Je Krijgt Last Van Bijwerkingen, Stop Dan Met Inhaleren. Vapen Heeft Alle Voordelen Van Inhalatie: Snel Effect, Exacte Dosering, Maar Dan Zonder Alle Nadelen Als Bij Het Roken (Verbranding).

 

De THC Vape Olie (E-Liquid) Is Verkrijgbaar In een kant en klare 1ml. pipet dosis, deze E-Liquid is vervaardigd dmv Co2 Extractie. Deze manier van extractie is de beste en schoonste manier om exclusief product te verkrijgen. Deze dosis Kan Je Direct In Je Vaporizer Doen En Vapen Maar.....Voor Veel Gebruikers Is Deze ± 40% THC Gehalte Dosis Te Zwaar Gedoseerd, Een Oplossing Is Om Deze Te Mixen Met Een Reguliere E-Liquid Die Je Gewoon In De Winkel Kan Kopen.

 

Welke vaporizer

In principe kan je elk gewenste vaporizer gebruiken, van klein tot groot. Er is daarin tegen wel een groot verschil in werking, bij de kleinere vaporizers zal je wellicht iets meer moeten inhaleren om het gewenste resultaat te krijgen, bij de grotere én de instelbare vaporizers zal je dus rustig aan moeten doen, meer inhalatie betekend hier dan ook meer kans op een snellere high of stoned gevoel, pas danwel goed op en inhaleer niet teveel, en luister naar je lichaam.

 

Wil Je Direct Bestellen Dat Kan Gewoon Via Ons, Stuur Je Aanvraag Door Een Mail Te Sturen Naar: Cannabisolienederland@Gmail.Com

 

Check Altijd Uw SPAM Berichten, Het Kan Zijn Dat Een Bericht Van Ons Als Ongewenst Word Gezien.