Vervaardiging de Classic Full Spectrum Vape E-Liquid

Er word als eerst een ruwe plant aftreksel gemaakt, deze word gebruikt als basis olie, deze word aangevuld met een % pure RSO, op deze manier verkrijgt men een full spectrum olie, oftewel een ruwe onbewerkte olie, deze bevat alles wat in de plant voorkomt.

 

Tijdens het productieproces wordt het extract niet verder bewerkt (schoongemaakt), vandaar de naam ‘raw’ of ‘ruwe’ Full Spectrum E-Liquid. Daardoor blijven er meer inhoudsstoffen uit de plant in het extract bewaard. Denk aan inhoudsstoffen als: Chlorofyl, flavonoïden, terpenen, fenolen en cannabinoïden (CBG, CBN en CBC). Deze inhoudsstoffen kunnen een positieve bijdrage geven aan de werking, dit kan echter variëren van persoon tot persoon. De kleur van de Full Spectrum E-Liquid is over het algemeen donker bruin tot donker groen.)

 

De full spectrum Vape E-Liquid is niet te vergelijken met z’n grote broer de co²  extracted “schone” E-Liquid, dat zich eigenlijk meer richt op de hoogte van de THC gehalte.  Dat wil niet zeggen dat de co² extracted E-Liquid geen medicinale werking bezit, dat heeft het juist wel, net als de ruwe Full Spectrum versie, het is alleen een kwestie van smaak, werking en het euforisch gevoel, die veel mensen toch wel appreciëren.

De Classic Full Spectrum Vape E-Liquid is verkrijgbaar in 10ml verpakking. En is te gebruiken met alleen de grotere vaporizers, dus niet voor de kleinere pen vaporizer.

 

Indica Strain

De Classic Full Spectrum Vape E-Liquid word vervaardigd uit een Indica Strain, en in de sterkte >15% THC level

 

De Classic Full Spectrum Vape E-Liquid >15% dosis word verdunt met VG (Vegetable Glycerin) en PG (Propylene Glycol), wij voegen absoluut geen schadelijke stoffen zoals teer, nicotine, water en vitamines toe.