Vervaardiging van co2 E-Liquid (vape olie)

De Vape E-Liquid word onttrokken door middel van co² extractie. Tijdens co² extractie blijven alle nuttige en gezonde Cannaboíden intact. co² extractie of superkritische vloeistofextractie (SFE) staat bekend als de meest effectieve manier om heilzame essences uit plantaardig materiaal te extraheren.

 

Sativa of Indica Strain

De co2 extracted Vape E-Liquid is verkrijgbaar in 1 en 2ml. verpakking, is verkrijgbaar in zowel Sativa als Indica Strain. Daarbij word deze vervaardigd in 2 verschillende sterktes

Delight - 25% THC

Extreme - 45% THC

 

De Delight - 25% dosis word verdunt met VG (Vegetable Glycerin) en PG (Propylene Glycol) en is te gebruiken bij alle bestaande E-Liquid vaporizers Wij gebruiken absoluut geen schadelijke stoffen zoals teer, nicotine, water en vitamines.

 

De Extreme - 45% dosis word niet verdunt en is dus puur. Deze E-Liquid is te gebruiken bij alle bestaande E-Liquid vaporizers. Voordeel van deze olie is dat men deze ook zelf kunt mixen met een bestaande E-Liquid, om bijvoorbeeld een andere smaak te creeren. 

 

 

 

PG (Propylene Glycol)

PG staat voor Propyleen Glycol en is van beide vloeistoffen het meest dun en lijkt ook veel op water. Het geeft ook een kriebel in de keel (throat hit) tijdens het inhaleren en daarom vinden vooral beginnende gebruikers van e sigaretten cq vaporizer dit effect fijn. 

 

Waar zit PG in?

Hieronder vind je dan ook een opsomming van een aantal producten.

Melkproducten

Cake / Gebak

Make-Up

Tandpasta

Shampoo

Dierenvoeding

 

VG (Vegetable Glycerin)

VG staat voor Plantaardige Glycerine en is van beide vloeistoffen het meest dik en lijkt ook veel op stroop. Vanwege de dichtheid van de vloeistof geeft VG ook de meeste damp productie. VG is juist zacht op de keel en geeft geen kriebel (wat PG dus wel heeft).

 

Waar zit VG in?

Hieronder vind je dan ook een opsomming van een aantal producten.

Plantaardige Glycerine zul je in veel huishoud of voedingsproducten tegenkomen hieronder vind je enkele veel gebruikte producten:

VG word gebruikt als vervanger voor suiker

Watervervanger om voeding stroperiger te maken

Vloeibare medicatie in gel vorm

Limonade

Zeep

Handcreme

 

 

 

 

gallery/vapeolie.nl